Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site, og hvilke sider de besøger. På den måde hjælper cookies os med at optimere brugeroplevelsen.

 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
MiniKrea / Ved Anja Christensen
Gåsetoftevej 66
4400 Kalundborg
Danmark
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 2888 5662
CVR. nr. 30947975

Åbningstider:
Man. – Fre.    kl.  9  – 15


2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Informationerne, den samler, er anonyme, og selve filen er passiv. Det vil sige, at den ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer.


2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter en given periode (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
På minikrea.com bruger vi primært cookies til tekniske funktioner samt webanalyse, der kan hjælpe os til at forbedre hjemmesiden.


2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet minikrea.com bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


3. Brug af personoplysninger
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmeldelse til nyhedsmail, køb, deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos MiniKrea, skal du rette direkte henvendelse til MiniKrea. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ved at bruge dette websted accepterer du, at MiniKrea skal behandle data om dig til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Siden er sidst opdateret 28. maj 2015.
Privatlivspolitik udarbejdet efter skabelon og retningslinier fra www.minecookies.org.

PERSONDATA

Minikrea ønsker med denne politik at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
Personoplysningerdata kan være dit navn, din e-mail, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata mm..

1. Dataansvarlig

MiniKrea v/Anja Christina Christensen levere deres ydelser i webshoppen minikrea.dk.

MiniKrea v/Anja Christina Christensen (benævnes herefter Minikrea) er dataansvarlig.

Minikrea’s kontaktoplysninger er:

MiniKrea v/Anja Christina Christensen
Gåsetoftevej 66
DK-4400 Kalundborg
Att.: Anja Christina Christensen
[email protected]

Minikrea udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Minikrea er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Minikrea leverer som webvirksomhed en lang række ydelser. For hver enkelt ydelse gælder der særskilte vilkår og betingelser.
Når du, ved bestilling af én eller flere af disse ydelser, afgiver dine personoplysninger til Minikrea, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Minikrea.

2. Hvordan indsamler Minikrea personoplysninger?

Minikrea indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Bruger minikrea.dk (f.eks. browsercookies).
  • Sender e-mail eller udfylder kontaktformular.
  • Skriver til os via sociale medier.
  • Når du vælger at købe og/eller anmode om en af Minikrea’s ydelser
  • Ved tilmeldelse til Minikrea’s nyhedsbrev.

Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

3. Hvilke informationer indsamler Minikrea?

Minikrea indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  • Købs- og downloadhistorik herunder også brugen af Minikrea’s app’s og/eller andre digitale serviceydelser.
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platforme.
  • Browserinformationer.
  • Oplysninger om din virksomhed og relevante kontaktpersoner.

Du kan, efter eget ønske, vælge at give Minikrea personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer kan have betydning enten af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller for at give Minikrea mulighed for skræddersy serviceydelsen specielt til dig.

Det kan f.eks. være oplysninger om handicap, så vi kan sikre tilgængelige mødefaciliteter eller andet.

Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Minikrea det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger i vores kartotek.

Udover at modtage oplysninger fra dig selv, vil Minikrea i nogle tilfælde supplere vores informationer med oplysninger, som vi har modtaget af tredjepart, f.eks. en samarbejdspartner.

4. Hvad er formålet med indsamlingen?

Minikrea’s formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

  • Behandling af dine ordrer og køb af Minikrea’s ydelser.
  • Kontakt til dig før, under eller efter udført køb.
  • Opfyldelse af din anmodning om ydelser og eller køb.
  • Forbedring og udvikling af Minikrea’s serviceydelser.
  • Tilpasning af Minikrea’s kommunikation og markedsføring til dig.
  • Analyse af din brugeradfærd.
  • Administration af din relation til Minikrea.
  • Opfyldelse af lovkrav.

5. Det juridiske grundlag for behandlingen

Herunder redegøres for de juridiske grundlag, hvorpå Minikrea baserer behandlingen af dine personoplysninger.

Behandlingen kan også finde sted for at Minikrea kan forfølge en legitim interesse, medmindre din interesse går forud for dette.

Af legitime interesser, som Minikrea forfølger kan blandt andet nævnes statistik, kundeundersøgelser, interessebaseret markedsføring og analyse af generel brugeradfærd med blandt andet det formål at forbedre din oplevelse samt kvaliteten af Minikrea’s ydelser.

Oplyser du Minikrea om særlige præferencer og hensyn, såsom helbredsmæssige oplysninger, handicap eller lignende, bruger Minikrea oplysningerne til at tilpasse den pågældende ydelse (f.eks. tilpasning af mødefasciliteter).

6. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Minikrea behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Minikrea har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Minikrea har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Minikrea alle oplysninger, som Minikrea ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Minikrea efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
    Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan ved skriftlig anmodning til Minikrea enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen skal indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte Minikrea, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Anmodningen fremsendes til:

MiniKrea v/Anja Christina Christensen
Gåsetoftevej 66
DK-4400 Kalundborg
Att.: Anja Christina Christensen

eller [email protected]

Minikrea vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til dig.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Minikrea, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Minikrea kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier/backup).

7. Hvis du ansøger om en stilling hos Minikrea

Når du søger en stilling hos Minikrea (opfordret eller uopfordret) behandles de oplysninger, som du har givet Minikrea i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Minikrea bruger oplysningerne til at vurdere, om Minikrea ønsker at tilbyde dig ansættelse, samt til at kommunikere med dig i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Dine oplysninger opbevares i Minikrea’s kontaktarkiv, hvor kun ledelsen har adgang med personligt password.

Minikrea har startet processen omkring indgåelse af databehandleraftaler med alle de pågældende IT-leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Minikrea beskytter dine personoplysninger i henhold til de beskrevne foranstaltninger under punkt 6 i nærværende persondatapolitik.

8. Sletning af data

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Vi gennemgår løbende vores behov for opbevaring af oplysninger, så vi ikke gemmer mere end højst nødvendigt.

9. Opbevaringssikkerhed og deling af dine personoplysninger

Minikrea beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Minikrea har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner.

For at undgå datatab tager Minikrea løbende back up af vores datasæt.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil Minikrea underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Minikrea’s sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Udover Minikrea’s interne systemer benytter Minikrea sig af eksterne leverandører af IT-services og IT-systemer.

Minikrea har startet processen omkring indgåelse af databehandleraftaler med alle de pågældende leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Herved sikres et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.

Minikrea sletter dine personoplysninger, når Minikrea efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Minikrea’s behandling af personoplysninger kan du henvende dig til:

MiniKrea v/Anja Christina Christensen
Gåsetoftevej 66
DK-4400 Kalundborg
Att.: Anja Christina Christensen

[email protected]

Eller ved at benytte vores kontaktformular.

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet.

Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på Minikrea’s hjemmeside.

Denne side er sidst redigeret 25. maj 2018

Ikon cookie