Brug vores størrelsesguide når du skal finde den rette størrelse. Målskemaerne giver dig en god anvisning på valget af den rette størrelse. Vælg den størrelse der passer bedst til højde, brystvidde, taljevidde og hoftevidde. Bemærk at målene er vejledende mål og vores modeller kan variere i størrelserne.

Hvis dine mål ligger mellem to størrelser bør du vælge den største størrelse. Tilpas evt. mønsteret ved at kombinere linjerne fra forskellige størrelser på mønsteret så du får et mønster der er tilpasset dine individuelle mål.

Alle vores nye mønstre inkludere oversættelser af både syinstruktioner og mønsterark på sprogene dansk, tysk og engelsk. Syinstruktionerne er også oversat til Hollandsk og Svensk. Du kan downloade dine gratis oversættelser ved at klikke på de PDF links du finder under hver model inde i webshoppen. Klik på flaget der angiver hvilket sprog du downloader så du nemt kan printe din oversættelse.

Skulle du sidde med en ældre udgave af vores mønstre der er på dansk er det som beskrevet ovenfor, hvis du ønsker at hente oversættelser.

Du kan købe MiniKrea mønstre i webshoppen her på siden eller hos en af vores mange forhandlere. Se vores liste over forhandlere, hvor du både kan finde sybutikker og webshops der sender dine varer lige til døren sammen med deres lækre metervarer, knapper, bånd og andet godt.

Ikon FAQ