SJOV SYNING OG LEG MED TEKSTILER

“Der sker bare noget når man arbejder med tøj i små størrelser. Det er for mig en evig glæde at man med meget få virkemidler kan få et stykke tøj til at træde frem til noget helt unikt, sødt, sjovt, romantisk eller sejt. Særligt med børnetøj er det tilladt at lege lidt mere med farver, materialer og skæve idéer. Jeg bliver i godt humør hver gang jeg sidder ved symaskinen og prøver nyt. Mit håb er at inspirere andre til at eksperimentere og lave skønne produkter, der kan bringe smilene frem.”
MiniKrea har eksisteret siden 2008 og er en familievirksomhed. Firmaet blev etableret efter vi i 10 år havde haft butik i København med salg af økologisk børnetøj. Efter at have fået børn og være flyttet på landet dukkede visionen op om at kombinere kreativitet, formidling og børnetøj til et koncept, hvor den nordiske enkelhed kunne skinne igennem og være ‘værktøjet’ til at hjælpe folk i gang med deres kreative projekter inden for syning. Alt sammen med særlig fokus på visuel tilgængelighed og enkelhed.

HVEM ER VI

Som uddannet håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium, mange kreative freelanceopgaver og erfaringerne med salg af børnetøj er det Anja Christensen, der står for den kreative uvikling af produkter, design, opskrifter og visuelle identitet.
Som uddannet indkøber fra grossistbranchen, masser af erfaring som salgsagent og bestyrer er det Jacob Christensen, der håndterer alt med økonomi, drift, distribution og salg.
Desuden har MiniKrea et tæt samarbejde med en håndfuld dygtige samarbejdspartnere lige fra grafiker, fotografer, mønsterkonstruktører, oversættere, trykkerier og til stofproducenter. De er alle med til at sætte deres særpræg på MiniKrea konceptet.