MiniKrea som varemærke

MiniKrea er et registreret varemærke. Mønstrene er til personligt brug og må ikke kopieres eller anvendes i erhvervsmæssig øjemed uden en MiniKrea licens.

Læs mere om MiniKreas licens her

MiniKrea design, indhold og billedfiler

Alle brugsrettigheder til designs og indhold samt de anvendte billeder på dette site tilhører MiniKrea. Det er derfor ikke tilladt at anvende indhold eller billeder uden skriftlig tilladelse fra MiniKrea. Såfremt man er en godkendt og registreret forhandler hos MiniKrea forefindes der weboptimeret filer, der kan benyttes til webshops.

Læs mere om MiniKrea B2B her

MiniKrea som undervisningsmateriale

Er du underviser og ønsker at hjælpe andre med deres kreative idéer og sytekniske kunnen så har vi meget positiv respons på at anvende MiniKreas enkle mønstre til undervisning. MiniKrea tillader derfor brug af vores mønstre i undervisning under følgende betingelser. Underviserens/kursusudbyderens MiniKrea mønstre må benyttes i undervisningsforløbet. Aftegning af mønsterark er tilladt for eleverne til brug i undervisningen. Fotokopiering eller enhver anden gengivelse af syopskrifter og mønsterark er IKKE tilladt. Ønsker du at benytte MiniKrea mønstre i forbindelse med kursus/undervisning.

Kontakt os venligst for registrering

Copyrightbaggrund_blå